Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Μια Πατρίδα, Ίδιος Ουρανός..



«Ένα σπίτι, μια πατρίδα, ο ίδιος ουρανός…» 

το μήνυμα των παιδιών της «Αποστολής»
και ο δράκων τί σχέση έχει με την Ορθοδοξία;
 

π.Θεολόγος:
Συγχωρείστε με.
Άλλο είναι να σπεύδουμε φιλανθρώπως και να καλύπτουμε τις πρώτες και επείγουσες ανάγκες των κατά τά άλλα αυθαιρέτως εισβαλόντων εις την Πατρίδα μας λαθραίων και παρανόμων μεταναστών (πράγμα, που πολύ πρόθυμα κάνουμε οι Ορθόδοξοι Έλληνες)
και τελείως διαφορετικό να διαφημίζουμε όλο αυτό το παγκόσμιο αλαλούμ της μετεγκαταστάσεως μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη και να οργανώνουμε πανηγύρι για "μια πατρίδα και ίδιο ουρανό", επηρεάζοντας μάλιστα αθώες παιδικές ψυχές, με τρόπο ανελεύθερο και τελικά ανέντιμο, στο να δεχθούν την μόνιμη εγκατάσταση των αλλογενών και αλλοπίστων στον ιερό τόπο μας.
Γνωρίζω ότι θα προκαλέσω με τα λόγια μου αντίδραση, ίσως και οργή, σε όσους ακολουθούν τυφλά τον "συρμό", αλλά ας σκεφθούν ότι η Πατρίδα μας αυτήν τη στιγμή δεν έχει πλέον φυλασσόμενα Σύνορα!
Ο δε τίμιος Στρατός μας διατάσσεται να ..περιθάλπει και υπηρετεί τους ..εισβολείς!
ανα-Νήψατε! Γρηγορήσατε! ..
Να προσθέσω δε και κάτι ακόμη: 
«Ίδιος Ουρανός»..
Αν πρόκειται για τον ορώμενο, ίδιος ουρανός είναι και στον τόπο τους: να κάνουν ένα καλό, να γυρίσουν πίσω! 
Αν πρόκειται για τον νοούμενο, δεν είναι καθόλου ίδιος ουρανός: Εκεί βουνά με πιλάφια, ποταμοί με γάλα και μέλι και ποικίλες γευστικές του σώματος απολαύσεις, καθώς και 70 παρθένες στη διάθεσή του καθενός!! Εδώ «ύμνος καθαρός εορταζόντων» εν φωτί αϋλου δόξης Κυρίου Σαββαώθ, και Πανήγυρις Πρωτοτόκων Θεού! Μετά πάντων των Αγίων..  
«τίς κοινωνία φωτός προς σκότος»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου